Digitaal kennismaken & Rondleiding in het weekend.

Wil je  onderzoeken of je zoon of dochter op zijn of haar plek kan zijn bij ons op school? Jullie zijn van harte welkom!

We hebben plek in onze fulltime klas voor meer- en hoogbegaafde kinderen, maar bieden ook parttime (één of twee dagen) onderwijs of plusklasbijeenkomsten in combinatie met de eigen basisschool.  

Wil je digitaal INZOOMEN op Sanyu? 
We plannen met plezier een digitaal kennismakingsmoment via zoom of teams dat gevolgd kan worden door een fysieke kennismaking op school. Als je ons een mail stuurt, sturen wij je binnen enkele dagen een digitale uitnodiging.

Wil je persoonlijk kennismaken?
Op onderstaande dagen ben je -op een via de mail afgesproken tijdstip tussen 10.00uur en 14.00uur- welkom voor een persoonlijke rondleiding op onze school.
* zondag 3 oktober
* zondag 10 oktober
* zaterdag 30 oktober

Aanmelden via info@sanyu-onderwijs.nl met vermelding van de personen die je mee wilt nemen. Dan berichten we je welk tijdstip mogelijk is. 

n.b.
We reageren meestal binnen enkele werkdagen. Check s.v.p. je spam als je na 3 werkdagen geen mail van ons hebt ontvangen en stuur ons gerust een appje als je geen reactie hebt gezien.

Comments

Geef een reactie

Your email address will not be published. Name and email are required

15 + 15 =