Kennismaken met onze school, inloop peuters en plusklas

Wereldbol

Fulltime basisonderwijs (+/- 4-12 jaar), Plusklas Wereldkids, Inloop
“We hebben vanaf september 2019 weer plaats in onze reguliere groepen en in de plusklas Wereldkids. “

Wil je meer weten over ons (plusklas) onderwijs en persoonlijk kennismaken?

> Kom voor meer informatie en een indruk van onze schoolruimte naar een van onze informatiemomenten op:

– dinsdag 1 oktober 2019
– dinsdag 15 oktober 2019
– dinsdag 5 november 2019
– dinsdag 19 november 2019

De deur is open vanaf 18.50uur, we starten elke keer om 19.00uur;  graag even een bericht als je komt op info@sanyu-onderwijs.nl.

Plusklas Wereldkids
Bij voldoende belangstelling (8 kinderen) starten we op woensdag 2 oktober 2019 onze plusklas voor kinderen tussen de 5 en 9 jaar.  
Aanmelden kan door een mailtje te sturen aan info@sanyu-onderwijs.nl

Margot neemt de kinderen tussen oktober en december mee door verschillende themalessen gerelateerd aan de geschiedenis, de wetenschap, filosofie en de literatuur. 

Kinderen van 9 jaar en ouder plaatsen we in overleg met kind en ouder(s) bij de plusklas Over8 of bij een reguliere wereldwijs / thema dag.

Wereldkids OVER8
Vanaf de herfstvakantie 2019 hebben we ruimte in onze Wereldkids OVER8 groep. Dé plusgroep waar kinderen die (bijna) aan het VO toe zijn extra verdieping kunnen krijgen voor één dag per week.  

Peuter en kleuterinloop
We vervolgen de inloop voor peuters en kleuters weer vanaf na 20 september 2019. Kinderen tot 5 jaar zijn op de volgende vrijdagen welkom tussen 9 en 1030 voor een gezellige kleinschalige ochtend met peers.

11 oktober – 1 november – 22 november – 13 december 

Margot is de coach van de inloop.  Zij is bereikbaar via ons algemeen email adres: info@sanyu-onderwijs.nl en belt je graag als je vragen hebt of iets wilt overleggen.

Plusklas Peuters
Bij voldoende interesse ( 6 kinderen) starten we in 2020 een begeleide peuterplusklas voor kinderen tussen de 2,5 en 4,5 jaar.  Aanmelden kan op info@sanyu-onderwijs.nl. 

Ons adres:
Korte Verspronckweg 7-9 in Haarlem. 
Als je het terrein op komt ga je direct links (parkeren) en dan rechts naar de hoofdingang van het gebouw, onze deur zit dan rechts.  

Van Harte Welkom! 

 

 

Comments

Geef een reactie

Your email address will not be published. Name and email are required