Peuter- en kleuterinloop elke eerste en derde vrijdag van de maand

Peuter- en kleuterinloop elke eerste en derde vrijdag van de maand

Sanyu Peuterplus voor peuters en kleuters t/m 4 jaar

Vanaf 21 september 2018


Vanaf 21 september 2018 elke eerste en derde vrijdag van de maand is er open inloop van 8.30 tot 10.30 uur in een lokaal van Sanyu Onderwijs voor (vermoedelijk) meer- en hoogbegaafde kinderen t/m 4 jaar samen met hun (groot)ouders.

Entree is gratis;
Voor koffie en thee en voor de materialen wordt een kleine bijdrage gevraagd.

 

Toelichting

Peuters houden ervan de wereld te ontdekken. En dat is niet voor ieder kind vanzelfsprekend op hun eigen manier met de materialen en de methoden waarop er bij veel peuterscholen en KDV gewerkt wordt. Bij de Sanyu peuterinloop t/m 4 jaar is er gelegenheid om allerlei speelmaterialen uit te proberen en uitdagende bouw-, speel- en techniekmaterialen te ontdekken. Een fijne ontmoetingsplaats waar de kinderen hun creativiteit kwijt kunnen en nieuwe inspiratie op doen en (groot) ouders onder het genot van een kopje koffie of thee ruimte hebben voor onderlinge uitwisseling en ontmoeting. 

Toe aan een praatje, tips, herkenning of gewoon nieuwsgierig? Kom vooral eens langs om te kijken en het speelgoed uit te proberen!

De ochtenden worden begeleid door Margot. Zij  neemt een ruime ervaring in beleid en management in de zorg mee naar Sanyu, maar heeft daarnaast ook een uiteenlopende achtergrond in het geven van museumlessen en ontwerpen van tentoonstellingen, natuur- en milieueducatie, en ervaring met de ontwikkeling van hoogbegaafde jonge kinderen in het algemeen.

Sanyu Onderwijs:
Waar?
Korte Verspronckweg 7-9, lokaal eerste verdieping
2023 BS Haarlem

Wanneer?
Elke eerste en derde vrijdag van de maand, 19 september, 5 en 19 oktober, 2 en 16 november 8.30-10.30uur

www.sanyu-onderwijs.nl

Meer informatie?
– stuur een mailtje met je gegevens naar info@sanyu-onderwijs.nl of
– bel of app met 0613012321.

Comments

Geef een reactie

Your email address will not be published. Name and email are required