Ouderbetrokkenheid

Ouders spelen een sleutelrol als het gaat om (het leren van) hun kinderen. Met hun directe ervaring en kennis vormen zij de aangewezen educatieve partners voor de medewerkers van de school. Ze hebben een actieve uitvoerende rol binnen het Sanyu-onderwijs.

Waar staan wij voor?

  • Kleinschalig basisonderwijs voor hoogbegaafde kinderen
  • Individueel leren
  • Sterke ouderbetrokkenheid
  • In het najaar van 2017 start een tweede groep 

Stichting Secundum

Sanyu onderwijs voor hoogbegaafde kinderen is gestart en wordt gecontinueerd met hulp van de vriendenstichting Secundum. Deze stichting organiseert zonder enig eigenbelang activiteiten die het onderwijs aan hoogbegaafde kinderen bevorderen. Secundum houdt zich bezig met het werven van ondersteunende financiële middelen. Maar de vriendenstichting organiseert ook promotionele en sociale activiteiten voor hoogbegaafde kinderen en hun ouders.

Secundum geeft voorlichting over hoogbegaafdheid en organiseert – in samenwerking met praktijk Beeldfijn – trainingen en activiteiten voor professionals in het onderwijs en andere geïnteresseerden. Het bestuur van de stichting bestaat uit vrijwilligers. Wilt u bijdragen? Bezoek www.secundum.nl of ga naar de pagina “Wilt u ons steunen?" op deze website en ontdek de mogelijkheden.