OVER8 / 9e jaar start in februari 2021

Wereldbol

Over8/ 9e jaar START Februari2021
Wanneer:
*In Februari 2021 op maandag (Literatuur en Grieks en Latijn) en vrijdag (Natuurkunde) en een verdiepend keuze project.  Deelname aan een van beide dagen of aan allebei de dagen. 

Achtergrond informatie:
De Over8 groep werkt aan een verdiepend (VO niveau) project en volgt een inhoudelijke workshop. In deze onderdelen worden kennis vergroten, projectmatig werken en het werken aan verschillende executieve vaardigheden met het leren leren gecombineerd.  

Je neemt deel aan een van de dagen of aan beide dagen. Elke dag start om 8.30uur en eindigt om 12.15 uur ( inclusief lunchpauze). 

Kinderen die aan het Over8 programma deelnemen gaan binnen één tot twee schooljaren naar het  voortgezet onderwijs en zullen naar verwachting de verplichte basisschool stof zonder moeite op de eigen basisschool afronden. De huidige basisschool dient akkoord met deelname te zijn. 

Wil je onderzoeken of de Over8 groep voor meer- en hoogbegaafde Kinderen in Haarlem een optie is voor jouw kind(eren)?  Stuur ons dan een mailtje en dan maken we een kennismakingsafspraak per telefoon of via beeldbellen. Daarna maken we graag een afspraak om je onze school te laten zien.

Kosten: 50 euro per dag. 

Comments

Geef een reactie

Your email address will not be published. Name and email are required

tien + veertien =