Team Sanyu
Als geen ander weten wij wat het betekent om een boost nodig te hebben of te krijgen. Als team houden we van puzzelen en overleggen we graag wat we voor jouw zoon of dochter kunnen betekenen. Samen kijken we ieder vanuit onze eigen expertise mee om te komen tot een individueel leer- en ontwikkelplan. Het gaat erom dat te vinden en te bieden wat jouw zoon of dochter nodig heeft om de schooltijd passend te vervolgen.
Alexandra Leenaars
Coach
Als leerkracht vind ik het erg belangrijk dat ieder kind een fijne en leerzame schooltijd heeft. Ieder kind ontwikkelt zich op een andere manier en ik vind het leuk om elk kind tot bloei te laten komen op haar /zijn eigen manier, vanuit de basis van veiligheid en rust. Omdat ik behalve mijn werk als leerkracht ook nog andere dingen heb gedaan als veel reizen en werken in andere landen en mijn eigen ondernemingen en creatieve projecten, heb ik een brede horizon. Dit komt goed van pas in de klas!
Joan Brouwers
(Inval)leerkracht
"Ik vind het erg belangrijk dat iedere leerling krijgt wat hij of zij nodig heeft. Een kind dat lekker in zijn vel zit zal goed tot leren komen. Kinderen zijn leergierig en gaan graag nieuwe uitdagingen aan, het is een voorrecht om dit samen met hen mee te beleven. Als er hobbels zijn, dan moet daar uiteraard snel en goed wat aan gedaan worden." Joan heeft een zeer ruime ervaring als leerkracht, dyslexiecoach, Remedial Teacher en intern begeleider.
Betsy Dommerholt
Bestuurslid Interne Leerlingzorg & Vertrouwenspersoon
Betsy werkt binnen het reguliere basisonderwijs als interim intern begeleider. Met een brede opleiding en achtergrond als leerkracht en gespecialiseerd leerlingbegeleider heeft zij ervaring met diverse doelgroepen. Binnen Sanyu is ze bestuurslid en vervult ze ook de rol van de intern begeleider. Samen met Riannette werkt ze in de praktijk Beeldfijn.
Pascalle Mooij
Coach & Vertrouwenspersoon
Ik wil de leerling een ster laten zijn in hun eigen film, hun leven. Samen met de kinderen kijken naar hun behoefte van begeleiding bij het belopen van hun eigen leerweg en daarin ondersteunen. Zorgen dat elke leerling zich veilig en gerespecteerd voelt. We doen het samen, je bent niet alleen." Pascalle is gediplomeerd pedagogisch medewerkster en kindercoach en heeft ervaring met kinderen uit alle groepen van de basisschool.
Miriam Spitzer
Muziekdocent en Coach
Ik gun alle kinderen een plek op school, waar zij mogen zijn wie zij zijn. Waar zij zich helemaal gezien en welkom voelen . Op de basisschool wordt het fundament gelegd voor toekomstige interesses en vertrouwen in zichzelf en in anderen. Ik ben blij dat ik hierin op Sanyu een rol mag spelen. Miriam heeft AMV/Schoolmuziek gestudeerd aan het Conservatorium. Zij heeft gewerkt op zeer verschillende muziekscholen van Texel tot Amsterdam. Daarnaast is zij Autisme Vriendelijke Coach. Miriam zingt en speelt viool in een wereldmuziek band voor dansers en is moeder van drie tieners.
Riannette Minnes
ECHA specialist & Bestuur Algemene Zaken
"Ik wil dat kinderen zich ontspannen kunnen ontwikkelen tot de mooie mensen die ze zijn. Het is belangrijk dat kinderen zich veilig voelen en ruimte ervaren om te ontdekken en te ervaren wat hen in het leren past. Samen zoeken we de juiste manier voor elk kind." Riannette is orthopedagoog, docent omgangskunde, coach en HB-specialist en werkt samen met Betsy in de praktijk Beeldfijn.
Suzanne van der Laan
Coach
Suzanne werkt al bijna twintig jaar in het regulier onderwijs. Zij heeft daarbinnen een brede ervaring opgedaan kinderen van verschillende leeftijden binnen diverse doelgroepen. Zij neemt haar ervaring, levenswijsheid en rust mee in de begeleiding van kinderen die net iets meer nodig hebben waardoor zij in hun kracht kunnen komen.
Team Sanyu VO
Coaches en vakexperts
Samen met de vakdocenten bieden wij onze Voortgezet Onderwijs leerlingen in een kleine lesgroep en met een persoonlijke touch een afwisselend leerplan op maat: Riannette, Coach en Echa specialist Arnoud, Coach en docent Wiskunde Aafje, Coach en docent CKV Lizenka, Coach en docent Engels Joan, docent Staatsinrichting Arvid, docent Beweging Birgitte, docent Frans Miriam, Coach en docent Muziek Harmke, Coach en docent Aardrijkskunde