Persoonlijk Kennismaken mrt-april 2023

Licht op groen

Wil je INZOOMEN op Sanyu?

Wil je samen met je (meer- en hoogbegaafde) zoon of dochter onderzoeken of de kleinschalige setting van Sanyu Basisschool of Sanyu Voortgezet Onderwijs een passende plek kan voor onderwijs of begeleiding op maat kan zijn?

Jullie zijn van harte welkom voor een persoonlijke kennismaking op: 

Kom je vrijblijvend kennismaken?
Dat kan op:
> Zaterdag 25 maart tussen 11.00uur en 12.30uur op afspraak.
> Zondag 16 april tussen 10.00uur en 12.30uur op afspraak.

We ontvangen, als je van plan bent langs te komen of online aan te sluiten, graag een berichtje met je naam en (mobiele) telefoonnummer) en de gekozen dag via info@sanyu-onderwijs.nl of als whatsapp via op 06-38014711. Dan nemen we daarna contact met je op om het tijdstip af te spreken of ontvang je de link in je mail (let op soms komen onze berichten ongewenst in de spam terecht). 

Waar vind je ons op het terrein / in het gebouw?
Direct na het entreehek op het terrein ga je links en gelijk weer rechts om via de deur rechts boven aan het trappetje in de hal van het gebouw te komen. Daar ontmoeten we je graag. 

(Beeld)bellen?
Wil je liever eerst een keer (beeld)bellen? Dat kan uiteraard ook! Stuur ons een mailtje met je telefoonnummer en we nemen binnen enkele dagen contact met je op.

n.b. Houd ook de spam in de gaten!
Wanneer je ons een bericht stuurt, ontvang je (normaliter binnen enkele dagen) een reactie. Soms komen onze berichten helaas in de spam terecht. Check s.v.p. je spam als je na 3 werkdagen geen mail van ons hebt ontvangen en stuur ons gerust een appje als je geen reactie hebt gezien.

Comments

Geef een reactie

Your email address will not be published. Name and email are required

vier + 4 =