Kennismaken Onderwijs

Licht op groen

Wil je INZOOMEN op Sanyu?

Wil je samen met je (meer- en hoogbegaafde) zoon of dochter onderzoeken of de kleinschalige setting van Sanyu Basisschool of Sanyu Voortgezet Onderwijs een passende plek kan voor onderwijs of begeleiding op maat kan zijn?

Jullie zijn van harte welkom voor een persoonlijke en vrijblijvende kennismaking op: 

In september ben je welkom op afspraak. Neem hiervoor via info@sanyu-onderwijs.nl contact met ons op, zodat we je kunnen uitnodigen voor een moment via beeldbellen of op Sanyu. 

Vanaf oktober vervolgen we weer met onze kennismakingsmomenten in het weekend. Je bent welkom op Sanyu op:

> Zaterdag 7 oktober tussen 9.30uur en 12.00uur op afspraak.  
> Zaterdag 14 oktober 
tussen 11.00uur en 13.00uur op afspraak.
> Zaterdag 11 november 
tussen 11.00uur en 13.00uur op afspraak.
> Zaterdag 2 december 
tussen 11.00uur en 13.00uur op afspraak. 

Stuur ons een berichtje met je naam en (mobiele) telefoonnummer) via info@sanyu-onderwijs.nl of als whatsapp via op 06-38014711 als je van plan bent langs te komen. Dan nemen we daarna contact met je op om het tijdstip af te spreken.  

(Beeld)bellen?
Wil je liever eerst een keer (beeld)bellen? Dat kan uiteraard ook! Stuur ons een mailtje met je telefoonnummer en we nemen binnen enkele dagen contact met je op en ontvang je de link in je mail (let op soms komen onze berichten ongewenst in de spam terecht).

Waar vind je ons op het terrein / in het gebouw?
Direct na het entreehek op het terrein ga je links en gelijk weer rechts om via de deur rechts boven aan het trappetje in de hal van het gebouw te komen. Daar ontmoeten we je graag. 

n.b. Houd ook de spam in de gaten!

Wanneer je ons een bericht stuurt, ontvang je (normaliter binnen enkele dagen) een reactie. Soms komen onze berichten helaas in de spam terecht. Check s.v.p. je spam als je na 3 werkdagen geen mail van ons hebt ontvangen en stuur ons gerust een appje als je geen reactie hebt gezien.

Comments

Geef een reactie

Your email address will not be published. Name and email are required

een × vijf =