We hebben in de afgelopen maanden kennis gemaakt met heel veel ouders  (met kinderen tussen de 1 en 10 jaar) die ons initiatief om door te groeien naar een reguliere basisschool steunen. Dank daarvoor!

Helaas hebben we onvoldoende ouders met kinderen van 2, 3 of 4 jaar gevonden om de aanvraag om in 2023 te mogen vervolgen als regulier bekostigde basisschool. We beraden ons op de stappen om in 2022 een nieuwe aanvraag op te zetten en willen de komende maanden daarom nog steeds kennismaken met ouders van kinderen die 2, 3 of 4 jaar zijn. 

Help je ons door…..

> onze hulpvraag te laten weten aan je eigen netwerk en/ of 

> je als ouder van een of meer kinderen in de leeftijd van 2, 3 of 4 jaar vast te melden via ons email adres. Dan houden we je op de hoogte van onze vervolgstappen.

Ouders konden hun belangstelling kenbaar maken als ze woonachtig waren in een straal van 6 kilometer om de Korte Verspronckweg in Haarlem (postcode 2023) heen en op moment van aanmelding kinderen hadden die op 1 november van het 2, 3 of 4 jaar waren. Per kind kun je één keer aangeven belangstellend te zijn.  We gaan ervan uit dat de eisen voor het komend jaar gelijk zijn aan die van dit jaar, maar hopen dat de leeftijdscategorie wordt losgelaten.