Sanyu Onderwijs

Primair Onderwijs

De eigen-wijze basisschool 

Als je meer-  of hoogbegaafd bent, dan zit je op de gemiddelde basisschool niet altijd op je plek. Vaak is het moeilijk om gemotiveerd te blijven, omdat de lessen niet uitdagend genoeg voor je zijn. Of omdat je je zo anders voelt dan de rest van de klas. Sommige kinderen gaan dan onderpresteren of ontwikkelen andere problemen. Op Sanyu kijken we samen hoe het beter kan.

Bij Sanyu werken mensen met een schat aan kennis en ervaring op het gebied van hoogbegaafdheid. We kijken en luisteren goed naar ieder kind en maken in overleg een leerplan op maat, dat we bijstellen als het nodig of nuttig is. Als leerling lever je daar ook belangrijke input voor. En ondertussen leer je niet alleen maar schoolse zaken. We dagen je uit in de volle breedte, zodat je niet alleen cognitief maar ook creatief, sociaal en emotioneel kunt groeien.

Onze school vind je in Haarlem, maar onze leerlingen komen uit de wijde omtrek. Van Zandvoort tot Amsterdam, van Alkmaar tot Leiden en ver daarbuiten. Niet zo gek, want Sanyu biedt gepersonaliseerd onderwijs zoals het bedoeld is, helemaal toegesneden op de unieke ontwikkeling en behoeften van iedere hoogbegaafde leerling. Zodat ieder kind, met respect voor anderen, helemaal zichzelf kan zijn en sterk aan de start van de middelbare school verschijnt.

Aanmelden voor een eerste kennismaking/ rondleiding kan via onderstaande button.

Aanmelden voor een individueel kennismakingsgesprek
Wil je je zoon of dochter na een eerste kennismaking/ rondleiding aanmelden voor een  individueel kennismakingsgesprek dan ontvangen we graag het digitaal ingevulde aanmeldingsformulier dat te vinden is bij de downloads in onze mailbox retour.

Eigenwijs Basisonderwijs

Onze kernwaarden

Flexibiliteit

Eigenheid

Persoonlijke ontwikkeling

Erkenning

Plezier

Meer weten?

Mail ons op info@sanyu-onderwijs.nl of stuur een Whatsapp ons naar 06-38014711. Je hoort zo snel mogelijk van ons.