Sanyu Onderwijs

Route-Op-Maat (ROM) en HB Kamer

Route op Maat 

Bij Sanyu weten we dat hoogbegaafdheid niet altijd betekent dat alles makkelijker gaat. Het kan juist moeilijk zijn om je aandacht erbij te houden of jezelf te motiveren om in actie te komen. Zo moeilijk zelfs, dat sommige hoogbegaafde kinderen en jongeren  wegdromen, onderpresteren, de les verstoren of weigeren nog naar school te gaan. Als je je anders voelt dan anderen, kan het lastig zijn om vrienden te maken of samen aan een project te werken, om maar wat te noemen.

Ben jij hoogbegaafd  en loop je vast?

“Lukt het jou als Hoogbegaafde Leerling niet om binnen het Reguliere Voortgezet Onderwijs te groeien naar een diploma? ” “Heb je behoefte aan een kleine groep zonder al te veel te moeten met anderen?”

“Wil je leren maar past de structuur van het reguliere onderwijs je niet?”

“Thuiszitter, met de behoefte op jouw manier een stap vooruit te zetten, als het maar niet in een grote klas met alle vakken tegelijk moet?”

“Wil je naar de Vavo maar kan dat nog niet?”

Samen kijken we hoe je het juiste spoor weer kunt vinden. 

Praktijk Beeldfijn en de stichting Sanyu Onderwijs begeleiden vanaf het schooljaar 2023- 2024 meer- en hoogbegaafde leerlingen die vastlopen op de middelbare school vanuit de HB (Leer)kamer. 

We nodigen je uit te komen kennismaken om te bespreken of je iets kunt hebben aan ons Route Op Maat traject. Onze manier om in een flexroute toe werken naar een diploma. We bespreken in de kennismaking wat er mogelijk is en hoe een traject eruit kan zien. Bijvoorbeeld aan welke vakken je op welke manier kunt of wilt werken gericht op je uiteindelijke doel: via een voor jou passende route werken aan de afronding van de middelbare school.

Voorwaarde voor deelname:
> We kunnen met respect voor jezelf en de ander vanuit rust met elkaar in gesprek zijn over dat wat lukt of nog niet lukt. > We stellen kleine of grote doelen die niet altijd makkelijk zijn, maar passen bij jouw echte behoefte. 

HB Kamer Haarlem

Geen diploma route of ruimte om over school na te denken, maar eerst nog landen en ontspannen en misschien daarna nadenken over wat er mogelijk is of gewoon even een leuke activiteit ondernemen? Kom dan vanaf het nieuwe schooljaar een of twee ochtenden per week meedoen in onze HB ontdekkamer. Een plek waar we vanuit ontspanning zoeken wat wijs is op jouw zoektocht naar autonomie. We gaan koken, creatief doen en denken, bewegen waarbij we ook samen de inhoud van de
volgende periode bedenke

Onze kernwaarden

Flexibiliteit

Eigenheid

Persoonlijke ontwikkeling

Erkenning

Plezier

Persoonlijk kennismaken?

Mail ons op info@sanyu-onderwijs.nl of stuur een Whatsapp ons naar 06-38014711. Je hoort zo snel mogelijk van ons.