Sanyu Onderwijs is ontstaan uit een samenwerking van betrokken professionals en ouders. Na enkele jaren ‘praten over’ hebben zij in 2016 de daad bij het woord gevoegd en hun plannen omgezet in concrete vervolgstappen. Op 1 juni 2017 zijn de eerste leerlingen gestart in de prachtige ruimte aan de Korte Verspronckweg 7-9 in Haarlem. 

Waar in het gebouw vind je ons?
Direct na het entreehek op het terrein ga je links en gelijk weer rechts om via de deur rechts boven aan het trappetje in de hal van het gebouw te komen. Daar ontmoeten we je graag. 


De Stichting Sanyu Onderwijs is verantwoordelijk voor de aansturing van de verschillende activiteiten. Het (vrijwillige) bestuur bestaat momenteel uit de volgende personen:

> Riannette Minnes (voorzitter) is verantwoordelijk voor dagelijkse (school)organisatie, algemene zaken en personeelsbeleid.
> Betsy Dommerholt (secretaris) is verantwoordelijk voor de onderwijsinhoudelijke aspecten en specifieke leerlingzorg).
> Peter van Grinsven (financiën) is verantwoordelijk voor de aansturing en uitvoering van diverse algemene  (voorwaardelijke en ondersteunende) taken.

Het Bestuur ontvangt geen bezoldiging, maar kan -als de begroting dat toelaat- aanspraak maken op een maandelijkse reiskosten vergoeding voor de reizen tussen woonplaats en de schoollocatie.

De uitvoering van het onderwijs ligt in handen van een team betrokken en enthousiaste medewerkers. 

ANBI Status
De Stichting Sanyu Onderwijs ontving in 2020 de erkenning van een Algemeen Nut Beogende Instelling (ANBI status). De Stichting kent een vrijwillig bestuur en maakt geen winst. RSIN nummer: 
857329996

Wil je ook meebouwen? Neem gerust contact met ons op.  We zoeken bijvoorbeeld mensen die gastlessen kunnen verzorgen over techniek, programmeren, de natuur enz..


Alle leerlingen worden begeleid door een of meer leerkrachten en andere (onderwijs)professionals. 

Wil je bij ons aan de slag als onderwijsprofessional, stagiaire of als vrijwilliger? Stuur dan gerust een mailtje met een korte toelichting naar info@sanyu-onderwijs.nl.

We maken graag kennis met je!