Sanyu Onderwijs

Kennismaken

Kennismaken Onderwijs

Wil je samen met je (meer- en hoogbegaafde) zoon of dochter onderzoeken of de kleinschalige setting van Sanyu Basisschool of Sanyu Voortgezet Onderwijs een passende plek voor onderwijs of begeleiding op maat kan zijn? Jullie zijn van harte welkom voor een persoonlijke en vrijblijvende kennismaking.

Je bent -op afspraak- van harte welkom op een van onze kennismakingsmomenten. Dat kan in de komende periode op:

  • Zaterdag 25 mei 2024 tussen 10.00 uur en 12.00uur op afspraak.
  • Vrijdag 31 mei tussen 10.00uur en 13.00uur op afspraak.
  • Zaterdag 1 juni tussen 9.00uur en 12.00uur op afspraak.

Stuur ons een bericht met je naam, je telefoonnummer en mailadres aan info@sanyu-onderwijs.nl of in een Whatsapp bericht via op 06-38014711 wanneer je graag langs wilt komen, dan reageren wij met een tijdstip waarop we je kunnen verwelkomen.

(Beeld)bellen?
Wil je liever eerst een keer (beeld)bellen? Dat kan uiteraard ook! Stuur ons  een app of mail met je telefoonnummer en we nemen binnen enkele dagen contact met je op. Een eventuele link voor het beeldbellen ontvang je kort voor je afspraak in je mail.

Waar vind je ons op het terrein / in het gebouw?
Direct na het entreehek op het terrein ga je -voor de grijze noodlokalen langs- links en gelijk weer rechts om via de deur rechts boven aan het trappetje in de hal van het gebouw te komen. Daar ontmoeten we je graag.

Spam 
Wanneer je ons een bericht stuurt, ontvang je (normaliter binnen enkele  dagen) een reactie. Soms komen onze berichten helaas in de spam terecht.  Check s.v.p. je spam als je na enkele werkdagen geen mail van ons hebt ontvangen  en stuur ons gerust een appje als je geen reactie hebt gezien.