Sanyu Onderwijs

Kennismaken

Kennismaken Onderwijs

Wil je samen met je (meer- en hoogbegaafde) zoon of dochter onderzoeken of de kleinschalige setting van Sanyu Basisschool of Sanyu Voortgezet Onderwijs een passende plek voor onderwijs of begeleiding op maat kan zijn? Jullie zijn van harte welkom voor een persoonlijke en vrijblijvende kennismaking.

Je bent -op afspraak- van harte welkom op een van onze kennismakingsmomenten in het weekend.

  • Zaterdag 20 januari 2024 tussen 10.00uur en 13.00uur.
  • Zaterdag 10 februari 2024 tussen 10.00uur en 13.00uur.

Stuur ons een bericht met je naam, je telefoonnummer en mailadres aan info@sanyu-onderwijs.nl of in een Whatsapp bericht via op 06-38014711 wanneer je van plan bent langs te komen.

(Beeld)bellen?
Wil je liever eerst een keer (beeld)bellen? Dat kan uiteraard ook! Stuur ons  een bericht met je telefoonnummer en we nemen binnen enkele dagen contact met je op. Een eventuele link voor het beeldbellen ontvang je uiterlijk een dag tevoren in je mail.

Waar vind je ons op het terrein / in het gebouw?
Direct na het entreehek op het terrein ga je links en gelijk weer rechts om via de deur rechts boven aan het trappetje in de hal van het gebouw te komen. Daar ontmoeten we je graag.

Spam 
Wanneer je ons een bericht stuurt, ontvang je (normaliter binnen enkele  dagen) een reactie. Soms komen onze berichten helaas in de spam terecht.  Check s.v.p. je spam als je na 3 werkdagen geen mail van ons hebt ontvangen  en stuur ons gerust een appje als je geen reactie hebt gezien.