Voortgezet eigen-wijs onderwijs

Natuurlijk weet je best dat je nog van alles te leren  hebt. Maar zou jij daar, net als veel andere  hoogbegaafde leerlingen, zelf de regie over willen  hebben? Bij Sanyu kan dat! In Haarlem vind je de  leukste middelbare school voor meer- of hoogbegaafden. Hier heb je veel invloed op je eigen leerplan, krijg je een flinke dosis autonomie en werk
je met een kleine groep gelijkgestemde  medeleerlingen. Zo ga jij met plezier op weg naar je diploma.

Bij Sanyu werken mensen met een schat aan kennis en ervaring op het gebied van hoogbegaafdheid. We  kijken en luisteren goed naar jouw wensen en mogelijkheden en maken in overleg een leerplan op maat, dat we aanpassen als het nodig of nuttig is. Daarbij leer je niet alleen maar schoolse zaken. We dagen je uit in de volle breedte, zodat je niet alleen cognitief maar ook creatief, sociaal en emotioneel kunt groeien.

Leerlingen die voortgezet onderwijs volgen bij Sanyu, ontdekken hoe fijn het is om zelf aan het roer te staan terwijl je je ontwikkelt tot een zelfverzekerde, sociale en actieve wereldburger. Natuurlijk leer je daarbij alles wat je nodig hebt voor je havo- of vwo-diploma. Maar bij Sanyu doe je nog veel meer kennis en ervaring op, waar je ook na je eindexamen echt iets aan hebt. Of je nou aan een  vervolgopleiding begint, een tussenjaar neemt of gaat werken. 

 
Meer weten? Stuur een berichtje aan info@sanyu-onderwijs.nl of app via 06-38014711 Je hoort zo snel mogelijk van ons.