Sanyu Onderwijs

Voortgezet onderwijs

Voortgezet Onderwijs 

Natuurlijk weet je best dat je nog van alles te leren hebt. Maar zou jij daar, net als veel andere hoogbegaafde leerlingen, zelf de regie over willen hebben? Bij Sanyu kan dat! In Haarlem vind je de leukste middelbare school voor meer- of hoogbegaafden. Hier heb je veel invloed op je eigen leerplan, krijg je een flinke dosis autonomie en werk je met een kleine groep gelijkgestemde medeleerlingen. Zo ga jij met plezier op weg naar je havo- of vwo-diploma.

Bij Sanyu werken mensen met een schat aan kennis en ervaring op het gebied van hoogbegaafdheid. We kijken en luisteren goed naar jouw wensen en mogelijkheden en maken in overleg een leerplan op maat, dat we aanpassen als het nodig of nuttig is. En ondertussen leer je niet alleen maar schoolse zaken. We dagen je uit in de volle breedte, zodat je niet alleen cognitief maar ook creatief, sociaal en emotioneel kunt groeien.

Leerlingen die voortgezet onderwijs volgen bij Sanyu, ontdekken hoe fijn het is om zelf aan het roer te staan terwijl je je ontwikkelt tot een zelfverzekerde, sociale en actieve wereldburger. Natuurlijk leer je daarbij alles wat je nodig hebt voor je havo- of vwo-diploma. Maar bij Sanyu doe je nog veel meer kennis en ervaring op, waar je ook na je eindexamen echt iets aan hebt. Of je nou aan een vervolgopleiding begint, een tussenjaar neemt of gaat werken.

Onze school vind je in Haarlem, maar onze leerlingen komen uit de wijde omtrek. Van Zandvoort tot Amsterdam, van Alkmaar tot Leiden en ver daarbuiten. Niet zo gek, want Sanyu biedt gepersonaliseerd onderwijs zoals het bedoeld is, helemaal toegesneden op de unieke ontwikkeling en behoeften van iedere hoogbegaafde leerling. Zodat ieder kind, met respect voor anderen, helemaal zichzelf kan zijn en sterk aan de start van de middelbare school verschijnt.

Aanmelden voor een individueel kennismakingsgesprek
Wil je je zoon of dochter na een eerste kennismaking/ rondleiding aanmelden voor een  individueel kennismakingsgesprek dan ontvangen we graag het digitaal ingevulde aanmeldingsformulier dat te vinden is bij de downloads in onze mailbox retour.

Onze kernwaarden

Flexibiliteit

Eigenheid

Persoonlijke ontwikkeling

Erkenning

Plezier

Meer weten?

Mail ons op info@sanyu-onderwijs.nl of stuur een Whatsapp ons naar 06-38014711. Je hoort zo snel mogelijk van ons.