Sanyu Onderwijs

Aanmelden

Kennismaken?

Wil je samen met je (meer- en hoogbegaafde) zoon of dochter onderzoeken of de kleinschalige setting van Sanyu voor onderwijs of begeleiding op maat een passende plek kan zijn voor jouw zoon of dochter?

Voor een kennismaking ben je van harte welkom op één van de op de website aangegeven momenten. Na het kennismakingsmoment kun je je zoon of dochter aanmelden voor een intakegesprek dat we voeren samen met je kind. We beslissen op basis van je aanmelding en het gesprek of er meer overleg of informatie nodig is of maken we een afspraak voor deelname aan de proefperiode. Elke stap nemen we in rust en in overleg. Van beide kanten moet elke stap akkoord zijn. 

Om te bespreken of de individuele begeleiding of het back-on-track programma passend zou kunnen zijn ontvangen we graag een persoonlijk berichtje met daarin de vraag kort omschreven.

Je kunt ons bereiken via info@sanyyu-onderwijs.nl of via het algemene contactformulier.

n.b.
Wanneer je ons een bericht stuurt, ontvang je (normaliter binnen enkele dagen) een reactie. Soms komen onze berichten helaas in de spam terecht. Stuur ons gerust een appje als je binnen enkele dagen geen reactie hebt ontvangen. Rondom het weekend of in vakanties kan het wel iets langer duren voor we je antwoorden.

E-mailadres

info@sanyu-onderwijs.nl

Ook mobiel bereikbaar

06-38014711

Aanmeldformulier:


    Mijn interesse gaat uit naar: