Sanyu Onderwijs is ontstaan uit een samenwerking van betrokken professionals en ouders. Na enkele jaren ‘praten over’ hebben zij in 2016 de daad bij het woord gevoegd en hun plannen omgezet in concrete vervolgstappen. Op 1 juni 2017 zijn de eerste leerlingen gestart in de prachtige ruimte aan de Korte Verspronckweg 7-9 in Haarlem. 

De leiding van de school ligt in handen van twee bestuursleden namelijk Riannette Minnes (namens het bestuur verantwoordelijk voor dagelijkse schoolorganisatie, algemene zaken en personeelsbeleid) en Betsy Dommerholt (namens het bestuur verantwoordelijk voor de onderwijsinhoudelijke aspecten en specifieke leerlingzorg).

Het bestuur wordt ondersteund door Annemarie Heemskerk-Wissmann. Zij is coördinator wereldwijs onderwijs en contactpersoon voor externe gasten.

Ook Michèl en Marcel, Anoek, Marnix, Michel, Aafje, Jurry, Sanna en Desiree (stuurgroep en ondersteuning) zijn actief betrokken bij de realisatie van onze school.

Wil je ook meebouwen? Neem gerust contact met ons op.  We zoeken nog enkele mensen die als vrijwilliger (administratief, pr. communicatie en sponsoring, ondersteunen bij technieklessen, ondersteunen bij programmeerlessen) bij ons aan de slag willen.


In de praktijk worden alle leerlingen begeleid door een of meer leerkrachten en onderwijsondersteuners. 

Wil je (in de toekomst) als leerkracht of stagiaire bij ons op school aan de slag? Stuur dan een mailtje met een korte toelichting en je C.V. naar info@sanyu-onderwijs.nl.

Op dit moment zoeken we een betrokken en stevige onderwijsassistent of leerkracht (m-v) voor 14 uur per week verdeeld over twee dagen.

We maken graag kennis.

Betsy Dommerholt & Riannette Minnes
(bestuur)